Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
BogyóBP
üzenetére
Az nV módosította a drivert, hogy DX-ben MINDEN játék gyorsuljon, ők nem csináltak vmi Mantle-szerű szart. Elnézést, ha nem jól fogalmaztam, én így értettem.
belinho: Megint mellébeszélsz. Senki nem nézte meg Sapphire kártyával, és mint az közismert, az AMD driverei még a hardverkörnyezetre is érzékenyek. Csak akkor hinném el, hogy rendben van az akkori driver és az AB 4.0.0, ha valaki ugyanabban a környezetben ugyanolyan kártyával tesztelné, ráadásul nekem se produkálta volna ugyanezt a hibát többszöri tiszta telepítéssel.

Akinek nincs particiómentése, az még semmit nem tud az AMD drivereiről.
Még mindig nem volt értelmes hsz-od.
makoss: Akkor is előjöhet ilyen hiba, ha nem állítottad be BIOS-ban, melyik legyen az alapértelmezett kártya, vagy rossz helyre kötötted a VGA-t (pl. alaplapra).
Chrome-ot használsz? Nálam Ffox-szal nincs baj. Igaz, nem sokszor videózom neten.Picturemaker: 14.4-ben gázos az AMD accelerated video technology (ha telepíted kodekekkel), és az is lassabb a 13.12-nél. A többit leszámítva tényleg elfogadható.
DeSanto: Ha 1000x nem volt, akkor újra: erősen hardver és környezetfüggő, melyik AMD driverrel ki és milyen hibát tapasztal. Én pl. BS hibát tavaly óta nem láttam, másoknál mégis rendszeres, és a gyártó által is elismerten előfordulhat.
Zsébernardo: Ne feledd, hogy nemcsak a ratyi alkatrészekkel szerelt kártyáknak, hanem a speciálisaknak is lehet gondjuk a meghajtókkal, amelyek referencia modellekhez készülnek, mert mások, pl. több fázisosak, tuningolt beállításokkal futnak, stb. ASUS-nál főleg gyakori az ilyen, én ezért mindig a saját meghajtót javaslom elsőre. Ezek több hónappal régebbiek a referenciáknál, viszont stabilak. Amikor ezek a kártyák még nem is hallottak az AMD-ről, már ATi korukban is megesett az ilyesmi.
rostiron: Nem VRAM, hanem VRM. Talán sokat volt húzva a kártya, vagy csak túlmelegedett és degradálódott, mert nem megfelelő hűtéssel látták el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Sorozatok
- VGA kibeszélő offtopik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Arc Raiders
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ProArt RTX 4060 Ti OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Asus RTX 4070 SUPER Dual OC, 2 év bolti garival
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest