Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz belinho #50967 üzenetére

Látom szövegértelmezésből még mindig nem fejlödtél fel, ahogy az AMD driver sem tud MANTLE API-t hibamentesen használni. A teszteknél nem a CPU-k közötti eltérések érdekelnek minket, mert mindenki tudja hogy az Intel van a csúcson... Minket játékos szemszögből az érdekelne, hogy egy átlagos Phenom II X4 - HD7850 és egy kicsivel gyengébb (de még hatásos) Athlon II X4 - HD7770 (HD7790) használatával a Mantle mire menne. Ezek a tesztekben használt csúcs hardverek szerinted egy átlag gamer gépében megtalálhatóak? Vagy esetemben nálam (dejó is lenne!)... A példának felhozott gépeken tudna a MANTLE segiteni és nem is keveset! A Next Gen konzolok 900P 60 FPS értékeit egy HD7770 MANTLE megtámogatással túlszárnyalná (enélkül meg talán nem). Ez szerintem nem túlzás. A MANTLE pont azért kell nekünk mert nem akarunk i7-et rakni ilyen VGA-k mellé. Minek is?! Ezt honnan vetted? Ezek a tesztek készitőinek torz agyszüleménye, olyan mintha egy Suzuki Swift kaszniba Bugatti Veyron technikát préselnénk. AMD szeretné ha ezek a hardverek gyorsabban cserélődnének, de a MANTLE miatt ez nem történt meg. Most visszafogja a terjedést, de ezzel nem ér el semmit, csak vásárlórétegeket fog elvesziteni. Amúgy nem az AMD VGA-k a szük keresztmetszet most a képletben (még túl is vannak fejlesztve), hanem a driver készitői és a játékok optimalizálásra kevés figyelmet forditó kiadók.

• juve600

nagyúr

válasz belinho #50967 üzenetére

Ha gyenge a VGA, akkor azon a MANTLE sem segít. Ne várd már el, hogy egy 7770 és MANTLE használatával az új konzolokat megszégyenítő teljesítményt kapsz.

hát sztem pedig pont ez lenne a lényeg,a MANTLE nem a procihoz van hanem a vga-hoz,de amimt irtam sztem közben rájöttek hogy nem jó biznisz mer ha erösebb lessz tőle a vga akkor nem fognak az emberek új-erősebb-drágább vga -t venni,az pedig nem jó üzlet az amd-nek

Új hozzászólás Aktív témák