Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• belinho

senior tag

válasz #00137984 #50985 üzenetére

Te nagyon láma vagy a témában, ezen nem tudok segíteni. Ha valakinek értelmezési problémája van, az szerintem te vagy, milyen érdekes a többiek megértik amit írtam csak te nem. :W
    Először is biztosan vannak hibák, van jelenleg 2db játék ami használja, ezeken is PATCH formájában tették elérhetővé a MANTLE-t, nem volt beletervezve.
    A későbbi játékoknál amik tervbe vannak véve már bele lesz integrálva az API, szóval ott jóval kevesebb probléma lesz már valószínűleg. Sok van még az API-ban, fejlesztenek, optimalizálnak, csiszolnak rajta.
    De ha nem értesz hozzá, akkor hiába írom, olvasgasd végig Abu85 cikkeit!
    Pont te vagy az aki egy gyengébb procival és egy erősebb VGA-val rendelkezel, pont neked fejlesztette ki az AMD az M-et, meg hogy még erősebb kártyát is berakhass, és ne kelljen új CPU-t venned! Teccik érteni!
    Egy nagy zagyvaság amit írsz:
    "A teszteknél nem a CPU-k közötti eltérések érdekelnek minket"
    De ezt gyorsítja a MANTLE, hogy egy gyengébb procit is felhoz egy erősebb proci szintjére ugyanazon VGA mellett, ahogy nálad sem kell I5-re váltanod. De a VGA-ból nem fog plusz teljesítményt kihozni, csak azt, ami a proci gyengesége miatt benne marad.
    A NEXT-GEN konzolokat egy 7770+MANTLE-val túlszárnyalni, te hol élsz ember, olvastad már milyen grafikus hardver dolgozik ezekben a gépekben :F
    Mit szeretne visszafogni az AMD? Te miről beszélsz? Most fog beindulni a gépezet, egyre több játék kerül be a programba, tervben van régebbi játékok bevétele is.
    Mi nem történik meg a MANTLE miatt, a hardvercsere?
    Pont az lenne a lényeg, hogy megvedd az AMD új grafikus kártyáját a régi gyengébb helyett, mert jóval nagyobb teljesítményt kapsz procicsere nélkül.
    Azt is értsd már meg, hogy javít az ilyen 260X és társain is az M, de ezek jóval gyengébb VGA-k, ezeken nem tudsz ULTRA grafikát futtatni. Tudom te azt várod, hogy 7850+MANTLE= NEXT GEN konzol grafika meg GTX 770 teljesítmény.

Új hozzászólás Aktív témák