- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Dell notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
válasz
hackeeeee #48829 üzenetére
Na ebbe tényleg ne menjünk bele, mert egy I5 4670 alá még a legócskább 1150 lap is elég, ugyanúgy teljesít a proci, mint egy 50ezres lapban. A gyári hűtő teljesen elég elhiheted még ha nem is tudod alulfeszelni. AMD oldalon már kell egy közepesen drága lap csak hogy a gyári turbó órajeleket bírja a proci és a gyári hűtő hangosabb egy hajszárítónál. De ha te minden áron szeretnél hozzá egy normális hűtőt is ugyanott vagy árban. (Kevesebb fogyasztás, hozzá sem kell nyúlnod biosban, a játékok 95%-ában erősebb.)
AMD - NVIDIA már más, ott nincsenek ilyen nagy különbségek. Physx áll az utóbbi mellett, bár aminél opció AMD kártyán is ugyanúgy bekapcsolható kb közepesen, lényegtelen a különbség.
-
bozont
veterán
válasz
hackeeeee #48829 üzenetére
Tényleg ne legyen itt Intel/AMD vita, de azt szerintem senki nem vonja kétségbe, hogy azok a játékok amik 1-2 szálat használnak az Intel a nyerő. Nem is kicsit. Én is AMD párti vagyok, ettől függetlenül nem idegenkedem a másik két gyártó termékeitől sem. Csak azért nem lett GTX760-am, mert ár/teljesítmény terén jobb a 270X és a 280X is. Viszont most váltok Intelre mert sok olyan játékkal játszom ami nem használja ki a sokszálas procit, így az FX6100 mellett nagy a cpu limitem (40-70% csak a gpu kihasználtság játéktól függően). Még 4GHz-en is.
És akkor ez csak 1 kártya.
Na meg persze a kíváncsiság is hajt, nagyon rég volt már Intel konfigom (akkor is egy elég szar lappal) és nVidia is egy 7600GTS volt a legutolsó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Filmvilág
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest