Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Grave_444
üzenetére
Én erre meg azt mondom, máig, hogy ha kell a teljesítmény, ne az legyen a fő alternatíva, hogy keveset fogyasszon.. Ez már mellékes.
Plusz, ez miatt nem fogok platformot váltani.Elég, csak véleményem szerint egy alsóbb kategóriás z87-es lap is jobb választás, mint egy b85. Persze, ha csak arra kell, hogy menjen, és nem K-s a proci (mit ahogy Te is csak sima procit említettél, akkor mindegy)

Megközelítem máshonnan a dolgot, ~20k-ból nem fogok platformot váltani..

De mint már mondtam, ezen nem fogunk összeveszni, és itt fojtsuk is el az AMD-Intel-nVIDIA vitát.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@katt: A 965 is 125W tdp-s, szal ez nem gond.
Én nem is állítottam ennek az ellenkezőjét, hogy teljesítményben nem jobb az Intel, csak Nekem nem kell, és pont.Hasonlat: Ez olyan mint mondjuk aki csak BMW-t szereti, és csak a BMW, azt nem fogod tudni rábeszélni, hogy pl. AUDI-t vegyen..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Plusz, ez miatt nem fogok platformot váltani.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)