- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
válasz
DanielLong #46664 üzenetére
Na akkor a következőt teszed! Ezzel átfújhatod az egész karit (használj kesztyűt mert visz mindent)
Ja esetleg HWinfo vagy GPU-Z a méréshez
Mivel mindenféle "gány " van rajt így fogod és veszel egy doboz Lexite Extra nevű fújkálós tisztító spray-t ami zsírok,por stb oldására való nyákokon,alaplapokról,karajokról,procíról stb
Meg veszel valami normális pasztát. nem vajat nem nyálat nem gépzsírt meg tököm hanem ammit erre a célra csináltak. MX2-4 stb.
Én pl. még a cooler master hyper TX3 evóhoz kapott pasztával szoktam megkenni ha van rá szükség.
De kipróbáltam ezüst illetve arany tartalmú pasztát is. Azokkal sincs gond. Persze valakinek van némi ellenvetése a fémtartalmú pasztákkal mert ,hogy "zárlatot okoz" de ez valójában nem igazán felel meg a valóságnak. Egy proci esetén a kupakon nem igazán tudom mi lenne zárlatos a GPU meg szintén nem. Igaz vannak körülötte SMD cuccok de azok sem lesznek zárlatosak a 20 illetve 25% os fémtartalmú pasztától.Na akkor kicsit átnézed a hűtőt és ha nincs rendellenesség elhajolt talp vagy akármi más nem kell mindjárt nyakon borítani hővezető zsírral mert az is tud szigetelni ha nem megfelelő a minősége.
-
zsizsef
senior tag
válasz
Nekem a furmark nem írja ki az adatokat asus 7850-nél. Csak az ablak fejlécében. Tudja valaki, hogy miért?
-
Zigi
senior tag
válasz
Vagy nem érintkezik a hűtő a gpu-val, vagy szénné feszelték és meghalt/hülyeséget mér a dióda.....vagy ez a vrm hőfoka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Tőzsde és gazdaság
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest