- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Dany007 #42948 üzenetére
hőmérséklet 65 fok volt a max 99% terheltség mellett , driver a legújabb van fent..
Kártyát meg karácsony előtt vettem .. viszont most hogy mondod eddig 2x csinálta ha jól emlékszem, de akkor a procira gyanakodtam, aztán előjött ismét .,no viszont eddig csak ebben a játékban tapasztaltam (sniper elite v2) BF4- single végignyomtam, "gond" nélkül itt annyi volt amit leírtam ide is, hogy ugye nagyon magas fps ,értéknél adott ki a kártya elég csúnya hangot , amit azóta se hallottam..de semmi kép hiba nem volt , AC4 /APB / meg 3dMark11 / Valley / Heaven alatt semmi probléma nincs, semmi kép hiba meg ilyenek..egyedül ennél a játéknál jött eddig elő , és ha itt előjön akkor viszont az összes teszt csinálja és még a chrome is összeomlikakkor hiába indítom el a tesztet eleve recseg mint a videóba plusz a lila képek ugrálnak vagy kép sincs ..és akkor csak restart oldja meg..
Monya78 okés , azt is megpróbálom
Új hozzászólás Aktív témák
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest