- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- PLC programozás
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Dany007
üzenetére
hőmérséklet 65 fok volt a max 99% terheltség mellett , driver a legújabb van fent..
Kártyát meg karácsony előtt vettem .. viszont most hogy mondod eddig 2x csinálta ha jól emlékszem, de akkor a procira gyanakodtam, aztán előjött ismét .,no viszont eddig csak ebben a játékban tapasztaltam (sniper elite v2) BF4- single végignyomtam, "gond" nélkül itt annyi volt amit leírtam ide is, hogy ugye nagyon magas fps ,értéknél adott ki a kártya elég csúnya hangot , amit azóta se hallottam..de semmi kép hiba nem volt , AC4 /APB / meg 3dMark11 / Valley / Heaven alatt semmi probléma nincs, semmi kép hiba meg ilyenek..egyedül ennél a játéknál jött eddig elő , és ha itt előjön akkor viszont az összes teszt csinálja és még a chrome is összeomlik
akkor hiába indítom el a tesztet eleve recseg mint a videóba plusz a lila képek ugrálnak vagy kép sincs ..és akkor csak restart oldja meg..Monya78 okés , azt is megpróbálom
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest