Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Dany007 #42948 üzenetére
hőmérséklet 65 fok volt a max 99% terheltség mellett , driver a legújabb van fent..
Kártyát meg karácsony előtt vettem .. viszont most hogy mondod eddig 2x csinálta ha jól emlékszem, de akkor a procira gyanakodtam, aztán előjött ismét .,no viszont eddig csak ebben a játékban tapasztaltam (sniper elite v2) BF4- single végignyomtam, "gond" nélkül itt annyi volt amit leírtam ide is, hogy ugye nagyon magas fps ,értéknél adott ki a kártya elég csúnya hangot , amit azóta se hallottam..de semmi kép hiba nem volt , AC4 /APB / meg 3dMark11 / Valley / Heaven alatt semmi probléma nincs, semmi kép hiba meg ilyenek..egyedül ennél a játéknál jött eddig elő , és ha itt előjön akkor viszont az összes teszt csinálja és még a chrome is összeomlikakkor hiába indítom el a tesztet eleve recseg mint a videóba plusz a lila képek ugrálnak vagy kép sincs ..és akkor csak restart oldja meg..
Monya78 okés , azt is megpróbálom
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest