- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Alister71
üzenetére
Én nálam is ,ha AMD,akkor csak Sapphire jöhet szoba,és eddig rosszat nem is fogtam ki.

Pedig úgy voltam a Giiga féle Batmobilos 5770 után,hogy én többet AMD-t nem veszek, de mivel utána kellemeset csalódtam a VTX 6850-es karijába maradtam AMD fronton
Ja és üdv a klubban!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dany007
veterán
válasz
Alister71
üzenetére
Nem gond az, amíg ki nem fogsz egy hibás darabot.
A Sapphire az egyik legolcsóbb, sőt 270-270x-ből a legolcsóbb típus. Gondolom nem véletlenül.Én azért próbáltam bebiztosítani magamat az Asus toppal meg vettem rá cseregaranciát is ha mégis van valami.. Aztán meglátjuk. Még nem akarom elkiabálni, majd egy pár hét múlva.

-
lowzor
veterán
válasz
Alister71
üzenetére
Meggondolnám. Neked még a normális hűtéssel szerelt van (mondjuk nagy mázlid van, hogy nem zörög), de az új, szétspórolt hűtésűvel már megnézném, hogy elégedett lennél-e. Közvetlenül utána, hogy mondjuk kipróbálsz egy 7870 DC2 V2-t.
(#42758) bozont:
Persze, szerintem fut.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Fejhallgatós találkozó
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)