Hirdetés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
DokiBaxxi #42183 üzenetére
Oh nem ugatott le senki.
Bocs. Próbáltam kicsit viccesre venni a figurát. Azt hittem te se húztad fel magad annyira, mint ahogyan leírtad. Bár sok szmájlid nem volt ez tény...
Persze a hibátlan működés elvárható. Csak ez egy sokkal összetettebb dolog mint egy karóra vagy valami akármi más. És ezt úgy értettem, hogy ennyi pénzért még lehet hibázni. Tehát ennyi pénzért még senki nem fog tökéletest gyártani. Lehet kifogtál egyet, lehet csak driver hiba.
Ha veszel 200k-ért egy kártyát vagy 300k-ért egy Asus Ares 2-t na ott lehet mondani hogy ennyiért hibátlant akarok. Ennyiért külön minden legyártott darabnál csomagolás előtt üljön le egy technikus és tesztelje le a kártyát. Majd csak utána csomagolják be és szállítsák ki a boltba. Csak erre céloztam, amúgy meg igazad van."hogy ennyiért az ember elvárna hibátlan működést... "
itt szerintem te Alonso kollega hűtéshibás Asus 270x-ére gondoltál. Hát igen. Ha jól emlékszem akkor az egy TOP kategóriás Asus kártya volt. Ami az egyik legdrágább a 270x-ek között. A Sapphire 270x Dual -x meg az egyik legolcsóbb. És neki nem is driverrel vagy konkrétan a chippel volt gondja, hanem a hűtéssel, ami annak a kártyának elvileg az egyik erőssége, hogy halk és hűs. Erre hangos volt. Ráadásul épp olyan hiba volt, ami miatt vissza se nagyon vették a kártyáját garanciába.
No mindegy. Azért remélem megoldódik a dolog. Ha más nem próbálj meg VirtualBox-ban egy virtuális Win7-et feltelepíteni és kipróbálni ott a kártyát. És akkor nem kell a saját rendszeredet gyalulni ahhoz, hogy kipróbálhasd a tiszta telepítést. Meg asszem van már 13.12-es driver is.
Szóval na ez mind no offence, ne érts félre. Tudom asszony szerin is mindig bunkó vagyok, de legtöbb esetben nem direkt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest