Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Akciókamerák
- OLED TV topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Dany007
üzenetére
Értem, hogy lehet hibázni, csak ez már vicces. Tehát az, hogy a reset gombra nem reagál a gép, az elég durva. Jó mondjuk ez az én speciális esetem, de pl. a Steve féle hibák sem elhanyagolhatóak. Az meg, hogy nem tud az AMD normális drivert csinálni új szériás kártyára, szerintem nonszensz. Legalább ismerjék el, hogy igen segghülye emberek dolgoznak a driver részlegen, és sok a driver hiba, de rajta vagyunk a dolgon. Vagy valami...
Sry ha nagyon megsértődöttnek tűntem, hajlamos vagyok túl komolyan venni a dolgokat
Azért remélem, én is megoldódik. Megtörtént most a driversweeperes driver csere, kíváncsi vagyok, remélem most már minden jó lesz

(#42192) rígel
Mint már írtam, ezelőtt a 7870-es BS hibán kívül csak és kizárólag jókat hallottam a Sapphire-ről. Nem egy tökéletesen berendezett high-end gépbe lett vásárolva a cucc, csak egy szerény kis masinába, ezért nem akartam Asus kártyát. Na meg a mérete, és a tápcsatik száma miatt...De bocsánat Mr. Tökéletesség, hogy meg mertem szólalni és elvárom a minőséget

(#42193) Grave444
Hát a reset gombot nem is a driver számlájára írtam fel
Csak érdekes dolog
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Óvodások homokozója
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- World of Warships
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- További aktív témák...
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- PowerColor HellHound AMD Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak érdekes dolog