Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
dragon1993
üzenetére
Szerintem ezeknek a véleményeknek jó része alaptalan, olyan személyektől akiknek mondjuk életében nem volt Giga kártyájuk vagy csak pont kifogtak egy rossz példányt, ami akármelyik gyártónál előfordult volna.
Nekem elég sok féle fajta vga-m volt már, de ebből összesen 2db volt hibás, speciel mindkettő Asus volt ami itt agyon van istenítve

Ettől függetlenül ugyanúgy vettem továbbra is Asus karit, mert tudom h ez bármelyik másikkal előfordult volna.
-
Frozzy
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
Valami olyasmi.. nem felvàgni akartam vele
csak véleményeket olvastam volna.. módosítani még tudnám.. csalódás nem hiszem hogy erne 
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Milyen házat vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- VR topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Gigabyte GTX1660 TI OC 6GB
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest