Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz Kaci84 #39265 üzenetére

Fontos, hogy mennyi időre veszel kártyát? Ha csak pár hónapra majd cseréled akkor tényleg mindegy.
    De ha hosszútávra tervezel, akkor szerintem nem szabad, hogy pár ezer forint meggátoljon abban, hogy az egyik legjobb minőséget vedd. Inkább spórolj rá még egy hónapot, de én is az Asus-t pártolom minden téren.
    Arról még igazán rosszat sehol nem hallottam nem olvastam. Ellenben kb az összes többiről igen.
    Az XFX is odavan a dupla cooleres hűtésétől aztán külföldi tesztben olvastam, hogy az egyik legmelegebb és leghangosabb kártya! Nagyobb gpu hőfokot ért el az XFX duplahűtős 7870-ese (méghozzá vagy 10-15fokkal), mint a Sapphire egyhűtős modellje és mindössze 1-2%-kal volt gyorsabb az XFX black OC edition.

Tényleg azt vallom ha már kiadsz valamire egy rakás pénzt, akkor már tényleg jót vegyél és ne pár ezer forinton kelljen spórolni.

Off.: Nekem az egész gépfrissítős buli úgy indult, hogy vegyünk valami olcsó monitort, hogy tudjak input lag nélkül játszani. Most egy 42-es LG tévén tolom, nagy az input lag, fps-t képtelenség játszani. Aztán eszembe jutott hogyha már van monitor akkor érdemes lenne újabb játékokkal is játszani, mert amik elfutna a Trinity IGP-jén azok már ezeréves lejárt játékok, mindegyiket kitoltam már százszor.
    Okés, akkor vegyünk valami közepes VGA-t is hozzá. Így jött a 7870 a képbe. No de ahhoz, hogy a Trinity kihajtsa a VGA-t fel kell húznom elég rendesen a procit. Ahhoz meg erősebb hűtés kell. No, hát vettem egy 4 hőcsöves toronyhűtőt. Aztán megláttam egy nagyon olcsó fejhallgató erősítős hangkártyát. Ami képes 3D hangzást produkálni sztereo fejhallgatón. Nosza ha lúd legyen kövér, vegyük meg azt is.
    Ja és időközben kinéztem egy VA paneles 24 colos Benq monitort 50k-ért.
    Tehát így, ha meglesz minden cucc, közel 110-120 ezer forintot fogok költeni a rendszerre a játék miatt, miközben az egész egy olcsó aprós monitorból indult. :U
    Na igenám, de akkor lesz egy erős középkategóriás monitorom, aminek olyan fekete szintje és kontrasztaránya van amiről az IPS panelesek csak álmodhatnak. Lesz egy erős középkategóriás VGA-m, amivel - gyakorlati tapasztalat alapján - elfut a BF4 (az én procim mellett is) 1080p-ben fullon 50-60fps-sel, mindezt elég brutál virtuális Dolby hangzásban.
    Tehát azt az elvet vallom, hogyha már "lúd legyen kövér". Persze tény, hogy ritkán veszek "ludat", de akkor igyekszem kövéret. És pénzem sincs még meg mindenre, ezért van az, hogy pár hónapja csak nézelődök érdeklődök, mert gyűjtök. Jövő év elején talán összejön és akkor meglesz minden.
    És mégis megfogja érni hónapokat várni rá, mintha csak egy gagyi hardveraprós monitort vettem volna.
    Bocsánat az offért.

• Apollo_21

addikt

válasz Kaci84 #39265 üzenetére

A megoldás a problémára..az apróról vásárlás:). .sokgaris dcuII és mindenkinek lesz kis igaza:D Te beleférsz 50be bőven..és az 1ik legjobb hűtési megoldással kapod ha nem a legjobbal:D

Új hozzászólás Aktív témák