- TCL LCD és LED TV-k
- Socket AM5
- Autóhifi
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
scampolo84
üzenetére
Igen. 20-50 FPS között volt végig, de igen szépen egyenletesen, laggok nélkül, tehát bőven játszható, élvezhető maradt végig.
Átlagosan inkább 3x-4x FPS volt a jellemző akció közben. Inkább így játszottam, mint butább grafikával, vagy tuningolva a 7950, ahogy már nem lett volna néma. Gondolom, az 1700rpm-es, egyébént gyakorlatilag néma csendes ventit is láttad a képen, bár azt se jelöltem meg. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha kevés lett volna az FPS az élvezetes játékhoz, akkor éltem volna a 7950 gyári (ami a képen is) 925/1250Mhz-es órajelével szemben az enyémmel elérhető beton stabil 1150/1550Mhz-es tuninprofilommal, ami kapásból 25% sebesség, csak sajnos hangabn az már messze nem néma.

(#36315) kovsol, (#36316) scampolo84: Mi ez a gonoszkodás, ez gáz, hogy csak ennyivel ment, vagy mi?
Mondom, teljesen jó volt amúgy.
Így toltam végig az egészet.... -
kovsol
titán
válasz
scampolo84
üzenetére
Azt nem jelölte be a képen, ne nézd!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Átlagosan inkább 3x-4x FPS volt a jellemző akció közben. Inkább így játszottam, mint butább grafikával, vagy tuningolva a 7950, ahogy már nem lett volna néma. Gondolom, az 1700rpm-es, egyébént gyakorlatilag néma csendes ventit is láttad a képen, bár azt se jelöltem meg. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mondom, teljesen jó volt amúgy.