- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthomasso
tag
válasz
rooland
üzenetére
Ezért jobb cég szerintem az Aqua. Van saját szervize, ha nagyon sürgős a cucc, minimális összegért cserében soron kívül megnézik és cserélik, ezt 2-3 óra alatt elrendezik. 1 hónapja gariztattam memóriát, azonnal cserélték. Az Ipon nevű céggel volt már dolgom, azóta inkább elkerülöm.
-
katt777
félisten
válasz
rooland
üzenetére
iPonos topicban mondták, érdeklődhetsz ott is. Nekem szerencsére csak annyi dolgom volt velük, hogy nem a rendelt terméket küldték (azt nem tudom, vki bepróbálkozott-e, hátha egy hülye rendelt, és csak azt nézi, hogy az a táp is CM 600W
), lényegében napi többszöri levélváltással pár nap alatt rendezték az ügyet, kaptam árleszállítással drágább (és csak min. gyengébb), de hasonló tápot, és még 2 ingyenes pick-pack szállítási lehetőséget. Önmagában tehát az iPonra sztem e tekintetben nem lehet panasz.
Dolgoztam boltban, és ott sem szervizelhettünk mindent mi, garos cuccokat küldeni kellett a megbízott márkaszerviznek, ez így van mindegyik kereskedőnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Byintek Love U14 Projektor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

), lényegében napi többszöri levélváltással pár nap alatt rendezték az ügyet, kaptam árleszállítással drágább (és csak min. gyengébb), de hasonló tápot, és még 2 ingyenes pick-pack szállítási lehetőséget. Önmagában tehát az iPonra sztem e tekintetben nem lehet panasz.