Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghostmat
tag
válasz
Macsjoz
üzenetére
Szia!
Mindenképpen megéri megvenni! Én kb 2 hónapja vettem egy Phenom II X4 @ 3,6 alá és nincs velel gondom. // (Írták nekem is hogy nem 'hajcsa ki', de én full HD-ben használom és a total CPU usage sosem volt 75% felett, ellenben a gpu megy 99%-on.)
Szóval ha fel tudod húzni 3,4 ről akkor simán jó lesz, a minimum fps az minden bizonnyal alacsonyabb érték lesz mint egy i5-el, de engem ez sosem zavart, minden mai játék szépen megy vele!!
50k-ért vedd meg!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Macsjoz
üzenetére
Tudsz majd mindennel játszani , és megér annyit. Ha nem érdekel a 3dmark meg a pont vadászat akkor jó egy darabig. A minimum fps-ek mondjuk nem lesz az igazi mint egy i5-el. De ha nem akarsz platformot váltani akkor egy 6 magos amd phenom 2 proci úgy 3,8 ghz-en járatva nem tenne rosszat!
Fx-eket nem ajánlom szívesen max az 5 ghz-es változatot.
De ahhoz meg tökös többfázisú tápellátással ellátott alaplap kell meg még tökösebb hűtő! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Micro Four Thirds
- OLED monitor topic
- Arc Raiders
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- LG OLED TV 55CS6LA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fx-eket nem ajánlom szívesen max az 5 ghz-es változatot.
De ahhoz meg tökös többfázisú tápellátással ellátott alaplap kell meg még tökösebb hűtő!