- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SONY LCD és LED TV-k
- VR topik
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
proci985
üzenetére
El kell ezt a fázisszámolgatást felejteni... A Tahiti-LE-k is csak 4 fázisosak, és röhögve tudnak bő 200W-ot leadni megfelelően hűtve, legalábbis a Sapphire, amin kicsit nagyobb borda van.
(De inkább VTX3D-t linkeltem, ezen jobban látszik talán) [link]Azt akartam ezzel mondani, hogy a fázisokat alkotó alkatrészeken és a megfelelő hűtésen legalább annyira múlik, mennyit bír, mint a fázisszámon.
Tartok tőle, hogy a linkelt kisebb 7850 nem tudna ennyit. 
Azt kell itt figyelni tuningolva, ne melegedjenek túl a kis fetek kb., intenzív, folyamatos terhelés alatt se. Más nem hinném, hogy nagyon el tudna fogyni a tápkörben...

Persze tény, ésszel kell feszelni, mert nagyon hamar megdobja a fogyasztást és könnyen izzadni kezd a vrm...
De ez minden karinál így van, lásd pl a logout tesztem, mekkora difi van mondjuk 1,1V és 1,25V között... Sajnos a fesz növelése négyzetesen hat a teljesítményfelvételre....
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(De inkább VTX3D-t linkeltem, ezen jobban látszik talán)
Tartok tőle, hogy a linkelt kisebb 7850 nem tudna ennyit. 

De ez minden karinál így van, lásd pl a logout tesztem, mekkora difi van mondjuk 1,1V és 1,25V között... Sajnos a fesz növelése négyzetesen hat a teljesítményfelvételre....