- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Fogta magát és bedőlt az ígéretesnek tűnő linuxos Snapdragon notebook
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Apple MacBook
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- November 26-án lesz a Poco Pad X1 bemutatója is
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
válasz
joysefke
üzenetére
Ahogy már megválaszolták a többiek, az X-Edition Pitcairn, 1100/1225MHz-es gyári órajelekkel (5GHz-re hitelesített Elpida vRAM-ok vannak rajta, így azt minden további nélkül lehet 1250MHz-en járatni). Vaciláltam én is hogy Pitcairn vagy Tahiti LE legyen, de mire eldöntöttem hogy utóbbit szeretnék, addigra elfogyott, várni meg nem akartam
Fogyasztása alapon valóban jobb a Pitcairnnek (nálam GTX560 TI-t váltott, annál is mérhetően kevesebbet fogyaszt), de a Tahiti-nél alulfeszeléssel meg lehet találni egy teljesítmény/fogyasztás optimumot, amivel hozza a Pitcairn szintjét fogyasztásban is, teljesítményben pedig egy HD7950 is elérhető akár, ajánlom ezt a cikket elolvasásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- 3D nyomtatás
- Fogta magát és bedőlt az ígéretesnek tűnő linuxos Snapdragon notebook
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB White OC Edition - iPon garancia 2027.09.19.
- nVidia RTX2060 6GB, alig használt
- Gigabyte GeForce 760 4 GB -os VGA kártya ! aKCIóó!
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fogyasztása alapon valóban jobb a Pitcairnnek (nálam GTX560 TI-t váltott, annál is mérhetően kevesebbet fogyaszt), de a Tahiti-nél alulfeszeléssel meg lehet találni egy teljesítmény/fogyasztás optimumot, amivel hozza a Pitcairn szintjét fogyasztásban is, teljesítményben pedig egy HD7950 is elérhető akár, ajánlom