- Projektor topic
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyhunter
őstag
válasz
spyro1411
üzenetére
Tavaly 1 hónap erejéig volt GTX570-em....utána visszaváltottam ATI-ra. Nemcsak IPS-en jön elő a színkülönbség, Nvidiának talán egy hangyányival élesebb képe, az ATI-nak meg elég szembeötlően kellemesebb színvilága van a vetélytársnál. Talán az LCD-plazma különbséghez tudnám hasonlítani.
Az én Sapphire 7870-emmel maximálisan elégedett vok, MSI 6950-ről váltottam....kevesebbet eszik, csendes, hűvösebb, és még jobban teljesít is.
Sajnos elég sokat buktam a cserén, de az eredmény kárpótolt.A Sapphire olcsó és jó, a hűtése az egyik legjobb a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Linux kezdőknek
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- 27% - ASUS ProArt RTX 4060 Ti OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB GARANCIÁLIS, DOBOZZAL, SZÁMLÁVAL
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sajnos elég sokat buktam a cserén, de az eredmény kárpótolt.A Sapphire olcsó és jó, a hűtése az egyik legjobb a piacon.
Egyébként nem értettelek félre, csak arra utaltam, hogy ne nagyon keress logikai összefüggést az árakkal, mert nincs. Ennyi, mert így döntöttek.