- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyhunter
őstag
Melyik progival lehet megoldani a VGA húzását? Látom, itt többet is írtok : MSI AB, Sapphire Trixx, Asus Tweak.....melyik a nyerő?
-
Skyhunter
őstag
válasz
spyro1411 #2304 üzenetére
Tavaly 1 hónap erejéig volt GTX570-em....utána visszaváltottam ATI-ra. Nemcsak IPS-en jön elő a színkülönbség, Nvidiának talán egy hangyányival élesebb képe, az ATI-nak meg elég szembeötlően kellemesebb színvilága van a vetélytársnál. Talán az LCD-plazma különbséghez tudnám hasonlítani.
Az én Sapphire 7870-emmel maximálisan elégedett vok, MSI 6950-ről váltottam....kevesebbet eszik, csendes, hűvösebb, és még jobban teljesít is.
Sajnos elég sokat buktam a cserén, de az eredmény kárpótolt.A Sapphire olcsó és jó, a hűtése az egyik legjobb a piacon.
-
Skyhunter
őstag
Sapphire 7870 sima vagy 7870OC a jobb beruházás? A kettő között cirka 3k van, érdemes ennyivel többet adni érte, vagy az "alap" karit is fel lehet húzni az OC szintjére?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest