Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• E1even

senior tag

válasz Zeratul #1570 üzenetére

42A-es minimum 12V-os ágra van szüksége (gyártó szerint, nem én találtam ki), azért linkeltem be a az 580-as lírását (ezen belül pedig a requirements-nél találod).
    Tudom, hogy 300W a TDP limit.

Akkor ezek szerint a GTX 680-nál 12V x 38A az 456W? Miért adják meg ilyen magasan a határokat? Valószínű, hogy nem véletlenül...
    A 7970 is 280W-ot fogyaszt (elméletileg), azt tudod a PowerTune-nal +20W-tal és -20W-tal állítgatni.

Az én Seasonic-omnál egyben van hagyva a +12V-os ág és így 54A:

Lehet, hogy benne van ("2x18A is bőven benne van a 300Wban"), csak azért írtam le, mert voltak már belőle gondok, abból hogy nem egyben volt a +12V-os ág.

A "Melyik tápegységet vegyem" topik első HSZ-nek vége felé van egy FSP 400-as tápnak 2db 12V-os ágáról egy kis ismertető, idézem:
    "És akkor most egy kis magyarázat, hogy miért is olyannyira közkedvelt a PNF. Az FSP-400PNF-nek 2 darab 12V-os ága van, áganként maximum 18A terhelhetőséggel, közösen pedig maximum 29A (348W) teljesítményig terhelhetőek."
    Akkor ez most elvileg túllépi a 300W-ot. Igaz, hogy csak 400-as, de a 600-asnál is valami hasonló van (vagy nem :DDD ), csak ott 4db 18A-es ágra van bontva.
    Mondjuk ha az 540W-ot osztom 2-vel, akkor máris "csak" 270W-nál járunk és akkor tényleg belefér a 300W-os limitbe. Feltéve, ha így kell/lehet számolni...

Új hozzászólás Aktív témák