Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- UHD filmek lejátszása
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
Speed®
üzenetére
Azért ezt sem jelenteném ki
Az enyém 1200-on 1,3V-on, +20 power limittel gyönyörű kékhalálokat dobált játékok alatt. De a pohár akkor telt be, mikor 1150-en is kifagyott. Megtanultam, hogy semmit nem szabad kijelenteni tuning terén biztosra már 1 kártyánál sem. Ha jó tuningot akar valaki mindenképp, akkor kiteszteltet kell venni használtan. Vagy még talán az MSI Hawk. Abból nem láttam még rossz tuningost.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az enyém 1200-on 1,3V-on, +20 power limittel gyönyörű kékhalálokat dobált játékok alatt. De a pohár akkor telt be, mikor 1150-en is kifagyott. Megtanultam, hogy semmit nem szabad kijelenteni tuning terén biztosra már 1 kártyánál sem. Ha jó tuningot akar valaki mindenképp, akkor kiteszteltet kell venni használtan. Vagy még talán az MSI Hawk. Abból nem láttam még rossz tuningost.