- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
katt777
félisten
válasz
#00137984 #33576 üzenetére
A Catalyst Overdrive qrvára nem érdekel, mivel MINT ÍRTAM, nem működik Virtuval.
GPU Tweak-kel még a power limit is állítható, bár nálad mindegy, nem olyan karid van.RetepNyaraB: Mindent a profilvezérlés állít, csak itt nem egyértelmű, mit kell átírni.
Trixx-ben is van 4 profil, csak monitorozási lehetőség nincs. Tudom, minden ilyen kis progit feltettem tesztelni.
Talán hiányzott a konfig fájl. Nem tudom, miért nem csináltál egyet.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
#00137984 #28235 üzenetére
Igen lehetne a ramoknak adni hisz nagyon jól lehűti a windforce 3 az egész pcb-t. De alapon használom inkább az a biztos az 5800 mhz is hibátlanul megy amúgy.
A tuning potenciál lecsökkent ezekkel az új driverekkel mikor meglett a kártya 1260-as gpu órajelekkel játszadoztam most meg már... -
kovsol
titán
válasz
#00137984 #8895 üzenetére
Mihez képest gyorsulna ? Jelenleg is nem egy processzor van a piacon ami képes a maximumot kihozni a kártyákból, szóval nem értem mire gondolsz.
(#8896) torma1981 kb a sandy bringe i5-i7 szintet hozzák majd az új FX procik, de van már PH teszt
(#8898) csucsbicep PH -s tesztben a játékos részt kb nem is nagyon érdemes nézni szerintem. Túlságosan cpu izzasztós játékok nincsenek a tesztben. BF3 meg single ugye és ott az se nagyon igényli a proci erőt.
-
kovsol
titán
válasz
#00137984 #8819 üzenetére
ne trixxből húzd a karit, nálam se veszi vissza a feszt ha azzal emelem meg neki. Próbáld ki az asus tweak progiját
szerintem amúgy simán driverből húzd meg ott 1050Mhz ig engedi a gpu emelést alapból és nem lesz gond a fesz állítással se, mert ennyit még alapfeszen is bír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Macska topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest