- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS ROG Ally
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
katt777
üzenetére
Csak buta felhasználó vagyok, fogalmam sincs a fájlba írkálásról.
AB szuperál és sokoldalúbb is, mint a Trixi. Amelyben valóban vannak mindenféle profilok, látok a szememmel
csak a másik szimpibb.
A manuális ventiprofil pedig azért szutyok, mert ha belövöm 60 fokig maradjon pl. alapfordulaton, aztán kússzék fel szépen 1650-re 70 fokig bezárólag, majd 1900-ra 80 fokig; akkor nagyjából 75 fokig marad alapon, majd felpörög üvöltve és ott is marad még 10 percig, mikor a hőfok már visszament 64-re. Ez így kakinak nevezhető...off: Tegnap fejeztem be a M Last Lightot (nincs sok időm játékra
), ott nekem sose esett 14fps alá a játék (azt is csak egy-két nyilván fosul megírt jelenetnél, zűrös fényviszonyok mellett), jellemzően 25-35 között mozgott maxon, kiterjesztett pisiXoff. off2X: elég nagyot csalódtam a végén; megunták a srácok a sztoritellinget és pontot tettek rá baltával 
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- PlayStation 5
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Nintendo Switch
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új Lenovo 14 Yoga Slim9 WQXGA OLED 90Hz Touch i7-1280P 14mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

AB szuperál és sokoldalúbb is, mint a Trixi. Amelyben valóban vannak mindenféle profilok, látok a szememmel
csak a másik szimpibb.
), ott nekem sose esett 14fps alá a játék (azt is csak egy-két nyilván fosul megírt jelenetnél, zűrös fényviszonyok mellett), jellemzően 25-35 között mozgott maxon, kiterjesztett pisiXoff. off2X: elég nagyot csalódtam a végén; megunták a srácok a sztoritellinget és pontot tettek rá baltával