- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Én újból rendeltem egy Giga-t. Az elsőt eladtam, azt hittem hangos, de kiderült a hang kompenzálja hogy nem süvít indításkor. Egy potival kicsit leszabályozom, és jó lesz. Viszont OC-s, és van hozzá 3 év gari, nem kettő. Terhelés alatt sem melegedett, és olcsó is, az egyik legolcsóbb.
Ha igaz hogy rossz, vagy könnyen romlik, majd gariban cserélik. Nekem volt már sok gigám, nem voltak roszabbak a többinél. Szidják itt az asust is, arról nem tudok nyilatkozni, de ahhoz is van 3 év gari. A sapphire-t ajánlják a legtöbben, valószínűleg jó is. De miért is nem lenne? Nekem éppen Sapphire volt ami elromlott, igaz 4850-es.
Sebességben nem hiszem hogy lesz különbség, tuningban már valószínű, de ez szerencse kérdése is. Szerintem ha valaki nem olyan macerás mint én (hang, felpörgés, garancia, stb) annak majdnem mindegyik jó választás lehet. Nekem is tetszik a Sapphire hőcsöves verziója, bár nem érzem a hőcső fontosságát. ( ha jobban belegondolok a hőcsöves kb egy hőcsöves hűtő árával több mint az olcsóbb Sapphire, asusnál dettó. A giga nem szórakozott hőcsővel, nekem a kártya majdnem full terhelésen 30-35%-os ventiállásnál nem ment 50 fok fölé. Ennél jóvval többet el kell bírnia) -
psg5
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Politika
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest