Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
subaruwrc #878 üzenetére
Nem, nem mondtam. És nem most jöttem át, még 2008 koranyári HD4 várós korszakban átköltöztem ide, mert Abu megjelenése után (mikor az amdfanok már itták a szavait, mint ha a messiás szált volna közéjük, aztán rádupláztak a mennyei ígéretekre, és azt hirdették tovább) annyi volt az ellenzék a felkapottabb találgatós topicokban, mint a bontatlan vodkásüveg falán a zöldalga, és mindig szerettem halálra ítéltnek tűnő ügyek mellett érvelni.
Sőt, akkora fanboy vagyok mostanában, hogy volt már 4870-em, x2-m, és most lesz 5850/70-em októberben.
De attól még a HD5 drága lett (az AMD palettáján önmagához képest, úgy, hogy nem is vesszük figyelembe, hogy létezik az nv), és nem mutat annyit, amit az ára miatt kéne. Szóval nem kéne ide a sok amd fanboy, akik, mint korábban kiveséztem, hozzák a máltati szeretetszolgálat becsületérmet, és tűzik a HD5 fedlapjára, aztán lehülyézik, aki azt mondja, kisebb a lángja, mint a hájpja.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Battlefield 6
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Építő/felújító topik
- Mikrotik routerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Energiaital topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest