- Teljes hátraarc az Intelnél, házon belül maradhat a NEX üzletág
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Száni
tag
Szia!
Nekem az 5850OC verzió van meg, ugyanezzel a hűtővel. Nekem hangos a hűtő, de ez relatív, mert akitől vettem, annak fel sem tűnt (volt még elég légkavaró mellette). A gond a ventikkel az (ahogy feljebb már írtam), hogy fix fordulaton forognak és nem szabályozhatóak (~2600rpm). A gépemben egyértelműen a leghangosabb a VGA hűtése, bár kétségtelenül hatékony jószág.
Azt nem értem, hogy miért nincs hozzá BIOS, mert a honlapon a BIOS frissítéshez szükséges szoftver meg fent van az 5870OC-hez is, illetve az 5850OC-hez van "új" BIOS is. -
-
Szia!
Nekem Asus-om van és a hangjával nincs semmi gond, 60% szoktam járatni a ventit és nem melegszik túl, persze ez játék függő is. Nekem is volt olyan, hogy kifagyott a kártya csak simán windows-ba (érdekes játékoknál nem és ez win7-nél volt) de úgy tűnik csak driver gond volt. Most win xp van fent, új driverral teljesen jól működik. Ha nem vagy biztos az 5870 -ben akkor vegyél 6870-et nem sokkal gyengébb és az új seria, azokkal most biztos nem lesz gond. Amúgy mennyiért láttad a Giga kártyát?
-
Daffni2
addikt
Ezzel megoldódik a probléma:ATI Catalyst 10.9a Hotfix
Programok eltávolítása menüből inditsd az ATI Catalyst Install Managert, teljes eltávolítást válassz, majd újraindítás után telepítsd a 10.9a-t.Magyar nyelvű CCC is benne van.
Ez megoldotta a nálam is fennálló a Tieddel egyező problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Az 5850-el nem volt eddig fagyás, ill driver gond?