- Steam Deck
- Acer notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mittu88
senior tag
válasz
sanyesz79 #22432 üzenetére
kicsi az esélye, de nálam ez történt: ugyanez a hiba volt, a régi hd4870-emet el is küldtem gariztatni, de mivel 3 hó az átfutása, vettem egy 5830-ast. azzal is ezt produkálta. haveromhoz elvittem, aki számítógép guru, finoman fogalmazva is olyanokat produkált nála, hogy nem hitte el. minden alkatrészt egyesével teszteltünk, még azt se tudtuk eldönteni, hogy melyik alkatrész a hibás. a végén már azzal poénkodtunk kínunkban, hogy a számítógépház lehet a szar (pcbontóba vettem ezeröté'
). A vége az lett, hogy elvittem szervizbe és beszarsz, hogy mi volt a hiba: a számítógépház. Ugyanis a bekapcsológomb kábele szétment (ennyit mondtak, nem is értettem hogy ez hogy lehetett ilyen hatással a gépre, de azóta frankón működik). Lehet, hogy a 4870-esem se ment szét
Mondjuk az én sztorim annyiban más, hogy reset-nél se adott képet, a végén már bios-ig se jutott el a gép.
-
lizakattila
senior tag
válasz
sanyesz79 #22032 üzenetére
Ha ott nézelődsz, akkor inkább EZT a tápot nézd. Olcsóbb és mérföldekkel jobb. Nálam ennek az 500-as változata van, és simán viszi az adatlapomon lévő konfigot (de ez is elég lenne nekem is).
-
djculture
félisten
válasz
sanyesz79 #22029 üzenetére
Az a baj vele hogy a ráirt értékek kamuk,stol is csinált egy tesztet erröl,kb a ráirt értékek felénél megmurdelt a táp.Túlterhelés,vagy egyéb védelem nincs benne.
Ezek a mai kártyák meg 2*75w ot simán igényelnek 12v ot és inditáskor ehez hozzájön mindennek az iduló áram igénye.Ezek után gondolhatod...
meg is van:[link]
Ezt megnézed meglátod legjobb ha veszel addig másikat mig van géped.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam Deck
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Acer notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ASUS ROG Astral GeForce RTX 5080 16G OC
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Keresünk dokkolókat
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged