- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mittu88
senior tag
válasz
sanyesz79
üzenetére
kicsi az esélye, de nálam ez történt: ugyanez a hiba volt, a régi hd4870-emet el is küldtem gariztatni, de mivel 3 hó az átfutása, vettem egy 5830-ast. azzal is ezt produkálta. haveromhoz elvittem, aki számítógép guru, finoman fogalmazva is olyanokat produkált nála, hogy nem hitte el. minden alkatrészt egyesével teszteltünk, még azt se tudtuk eldönteni, hogy melyik alkatrész a hibás. a végén már azzal poénkodtunk kínunkban, hogy a számítógépház lehet a szar (pcbontóba vettem ezeröté'
). A vége az lett, hogy elvittem szervizbe és beszarsz, hogy mi volt a hiba: a számítógépház. Ugyanis a bekapcsológomb kábele szétment (ennyit mondtak, nem is értettem hogy ez hogy lehetett ilyen hatással a gépre, de azóta frankón működik). Lehet, hogy a 4870-esem se ment szét
Mondjuk az én sztorim annyiban más, hogy reset-nél se adott képet, a végén már bios-ig se jutott el a gép. -
lizakattila
senior tag
válasz
sanyesz79
üzenetére
Ha ott nézelődsz, akkor inkább EZT a tápot nézd. Olcsóbb és mérföldekkel jobb. Nálam ennek az 500-as változata van, és simán viszi az adatlapomon lévő konfigot (de ez is elég lenne nekem is).
-
djculture
félisten
válasz
sanyesz79
üzenetére
Az a baj vele hogy a ráirt értékek kamuk,stol is csinált egy tesztet erröl,kb a ráirt értékek felénél megmurdelt a táp.Túlterhelés,vagy egyéb védelem nincs benne.
Ezek a mai kártyák meg 2*75w ot simán igényelnek 12v ot és inditáskor ehez hozzájön mindennek az iduló áram igénye.Ezek után gondolhatod...
meg is van:[link]
Ezt megnézed meglátod legjobb ha veszel addig másikat mig van géped.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Call of Duty: Black Ops 7
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Vezetékes FEJhallgatók
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- PowerColor HellHound AMD Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Nem kérdeztem meg, hogy mi is volt konkrétan a gond, csak odaadták a régi kábelt, hogy ez hibásodott meg.
Mondjuk az én sztorim annyiban más, hogy reset-nél se adott képet, a végén már bios-ig se jutott el a gép.