- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
bypass|HUN #30730 üzenetére
Nem, az nem tudja normálisan vezérelni sajnos. MSI Afterburnert használtam erre a célra, tökéletesen kezelte nálam a Giga refi 5850-et.
Itt [link] linkeltem, kb. hogy volt belőve a ventiprofil, ezt finomítgattam, ha kellett a játékhoz, mivel játszottam.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
bypass|HUN #30727 üzenetére
Nem tudom mennyi a normális hőmérséklete, előtte 4850esem volt, az felment 100 fokig is semmi baja nem lett. 70-80 fokig nem hiszem hogy baj lenne ezekkel a kártyákkal.
-
HSM
félisten
válasz
bypass|HUN #30725 üzenetére
A GPU-ban három különböző helyen van hőmérő szenzor. Ezek között akár 6-10 fok difi is lehet, nem érdemes foglalkozni vele, csak ha ennél több, mert az már rossz pasztázás vagy nem jól felfekvő hűtő miatt is lehet.
Nekem a gyári ventivezérlés a refi kártyát 80 fok magasságáig hagyta felmenni, én csnáltam neki profilt, hogy ne legyen ilyen meleg, 70-75 fok köré. Szóval a tiéd 70-el teljesen jó.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
bypass|HUN #30725 üzenetére
Nálam dispIO 50 fok; memIO 62, Sapphire 5850 Toxic, és böngészésközben. Nem hiszem foglalkozni kellene vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest