- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Micro Four Thirds
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
polonic #9773 üzenetére
Sajnos igen mint minden játékon már manapság
Szép,hogy a konkurencia ilyet megengedhet mert az ember nem azért vesz 100ezerért karit mert szaggason azért mert nem Nvidiát vettél.A fizikát meg jólenne Atira is megoldani,hogy ő is kezelje a steam procijai mert legalább a GTX480 nak harmad anyi steam procija sincs mind a HD5870 nek.Atinál a driver el nem vagyok megelégedve mert ha kijön 1-2game akkor 2-ik vagy a 3-ik drivel el hajlandó működni normálisan fagyások textúra hibák stb-stb nélkűl.Én is Ati fan vagyok már évtizedek óta,de sajnos ha a szemét Nvidiát részesítik előnyben sajna az ember lehet rájuk kényszerűl mert nem hiszem,hogy az Ati labdába rughat hiába jó az ár érték aránya.Bízok benne 1-2 hónapig még várok hátha lesz csoda driver az Ati boszorkány konyhájáról ami a véleményemet megváltoztatja.Olvasva itt is nagyon sok fórumtagok hsz ét őkis driver-driver hátán gondokról írnak ami megrendít egy kicsit.A Just Cause 2 a Dirt 2 is időnként rángat valami miatt,és nagyon sokan erre panaszkodnak én is
A Just Cause 2 nél a függőleges frissítést kell kikapcsolni mert akkor ha fordulok a karakterrel mintha belasúlna 60fps ről 30ra és szaladgálok vele ugrálva megy a folyamatos frame mint a Dirt 2 nél az ugrálások menet közben.
-
szab0729
tag
válasz
polonic #9761 üzenetére
dx9 és dx10-es játékokban biztosan, dx11-ben nincs túl sok tapasztalatom.
Nem melegszik annyira, viszonylag keveset fogyaszt és jól teljesít.
Másrészt ezen a felbontáson a procid inkább a meghatározó tényező, 3.0GHz-ig meg lehetne húzni sztem és azzal is nyernél jó pár fps-t játékokban. -
szab0729
tag
válasz
polonic #9754 üzenetére
Jóféle E8400 alatt ILYENRE gondoltam, E8600 felesleges. A ramokat én lecserélném 2x2GB 1066-osokra, akkor húzhatnád a procit is jobban(az alaplapod elég jó fajta). A 800-as ramjaidat eladnád és akkor ez az egész fejlesztés kerülne összesen 40-45k-ba, tehát egy E8600-as árába. Kihajtani még ez sem fogja tudni teljesen az 5850/5870-t, ahhoz minimum 4magos proci kell 4GHz-en, de játékokhoz bőven elég. Milyen monitorod van, milyen felbontáshoz akarod használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Dark Souls sorozat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Doctor Who (2005)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Napelem
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged