Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- HiMedia lejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
Petya2900XT
üzenetére
ööö jah! Hát nagyon pörög a topik!
Nem voltam itthon szombaton....
Akkor lehet, hogy igazad van! Én nem olvastam utána a driver hibáinak! A Franc sem gondolta volna, hogy a driverrel ekkora hiba lehetőség van! Nem baj, most már csak azért is kipróbálom az új generációs ATI VGA valamelyikét....
LAssan konkrétan egy játékhoz kell venni a hardvert, valamint drivert vadászni hozzá...HA végig tolta az ember az adott játékot, lehet újra optimalizálni a rendszert! Kis túlzással.... -
janos666
nagyúr
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Igen, mert a Vantage 25 ponttal, a L4D pedig 1,5 FPS-el kevesebbet produkál 191.xx-el, mint 182.xx-el.
De én még így se hiszek neki, akkor már inkább 185.xx, de nekem a 191-essel sincs gondom. És legalább van választék.
És amúgy nincs azzal gond, ha a régi driverrel jól megy, akkor van gáz, ha várod az újabb és újabb drivereket, mert a régi is szar, és az újabb se jobb, de ha jó ami van, akkor nem kötelező hétről hétre frissíteni.
-
TomiLi
addikt
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Dehogy sértődöm....
Mit lehet elrontani egy játék grafikai beállításánál? (GTX280-nal volt a GRIDben a fura kép.... Az akkori legfrissebb NV driverrel...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De én még így se hiszek neki, akkor már inkább 185.xx, de nekem a 191-essel sincs gondom. És legalább van választék. 
Mit lehet elrontani egy játék grafikai beállításánál? (GTX280-nal volt a GRIDben a fura kép.... Az akkori legfrissebb NV driverrel...)