- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
Goldmen75
üzenetére
Hmmm. nekem is megvan, de nekem nagyon nem tetszik. A játékmenet unalmas, fél óra után azt írta ki hogy 20% completed. A másik az, hogy marine küldetésnél, kifagy, ha bekapcsolom a lámpát(fórumon írták, hogy a 10.1-es catalyst hibája, szal gondolom lesz megint hotfix
). Ami a legfontosabb, és amiért ki akartam próbálni, az a DX11! Részemről nagy csalódás. A crysisnak még mindig fényévekkel jobb a grafikája(DX9-ben!), még azt is meg merem kockáztatni, hogy a cod4 szebb. A DX11 ugyan az mint a DX9 első ránézésre, annyi különbséggel, hogyha DX11 ben indítod, akkor van Tessalation beállítás, amit ha bekapcsolsz, szinte semmi nem történik. Nem véletlen volt ezek szerint az a 10/5,5-ös pont. 
99%-ban olyan a grafikája mint a demonak.............
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

). Ami a legfontosabb, és amiért ki akartam próbálni, az a DX11! Részemről nagy csalódás. A crysisnak még mindig fényévekkel jobb a grafikája(DX9-ben!), még azt is meg merem kockáztatni, hogy a cod4 szebb. A DX11 ugyan az mint a DX9 első ránézésre, annyi különbséggel, hogyha DX11 ben indítod, akkor van Tessalation beállítás, amit ha bekapcsolsz, szinte semmi nem történik. Nem véletlen volt ezek szerint az a 10/5,5-ös pont.