Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TomiLi

addikt

válasz katt777 #4032 üzenetére

A dupla GPU-s megoldásoktól mindig is féltem...egy nyákon ugyanaz a teljesítmény (,És lám 5970-re ez már nem is lesz 100%-ig igaz) mint normál esetben kettőn... Az ezzel járó hőt is egy vga-ról kell eltűntetni.... De ez csak az én véleményem....
    Én azért gondoltam egy 5870 CF rendszerre, mert az egy gpu-t támogató játékoknál elég az egyik teljesítménye, de amelyik játék támogatja a több GPU-t, annál meg nagy előny lehet a kettő.. (későbbiekben) Gyakorlatban nem tudom hogy működik.... Ahogy elnézem erősen program (játék), driver függő...
    A 3DMark és társai nem érdekelnek, mert azokkal nem tudok játszani.... :DD
    Bár legutóbb én is csak a heaven tesszelációs tesztjéből tudtam esetleges rossz következtetéseket levonni a 5870-t illetően.... De ez majd csak akkor derül ki, ha lesznek dögivel DX11-es játékok, hogyan bírja a full bekapcsolt tesszelációt.
    Pont én is arra lennék kíváncsi, hogy Arma2 nél nem-e hátrány egy 5870CF egy 5870-nel szemben.... Tehát nem fogja-e vissza ennél a játéknál a CF rendszer az egy GPU teljesítményét....
    Esetleg valaki ezt nem tudná letesztelni???

• HW Junkie

tag

Hehhe, ha én racionálisan tudnék gondolkodni arról, hogy milyen hardver kell ahhoz, hogy játszak Xbox360-am lenne :D
    Van külömbség 2giga és 1giga videó ram között bár ahogy írod ez kevésbé vagy egyáltalán nem a valós műszaki és informatikai igények eredménye hanem a játékfejlesztők összejátszása a hardver gyártókkal.
    De hát ahogyan a nick-em is sugalja itt belső kényszer működik nem józan ész tehát 2 gigás videókártyám lesz és kész :DD :))
    Már ha még egyszer az életben kapható is lesz ebből a típusból olyan :(((
    Ha lesz igérem beszámolok itt röviden, hogy mennyire lett jó :C

• RI/OS

addikt

ceaser: A CF mindenképpen szívás. 2 GPU-val max. +80% teljesítményt kapsz, de ez a legritkább, van, hogy visszaesik a gép teljesítménye az 1 kártyás konfighoz képest. 3DMark06 és Vantage viszont hoz akár +98%-ot is!
    A 2GPU-s VGA cseppet sem lesz jobb, mert az is CF v. SLI, csak egy kártyán.

Ráadásul alacsonyabb órajelekkel...

Egyébként pl far cry 2-ben simán skálázódik a CF ~85% körül....

59 vs. 103 fps

/a Heaven nem fut le dx11-ben mióta bent van a CF. Gratulálok, rettentő jó benchmark lett..Ezt a hulladékot

Új hozzászólás Aktív témák