- iPad topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
katt777 #4032 üzenetére
A dupla GPU-s megoldásoktól mindig is féltem...egy nyákon ugyanaz a teljesítmény (,És lám 5970-re ez már nem is lesz 100%-ig igaz) mint normál esetben kettőn... Az ezzel járó hőt is egy vga-ról kell eltűntetni.... De ez csak az én véleményem....
Én azért gondoltam egy 5870 CF rendszerre, mert az egy gpu-t támogató játékoknál elég az egyik teljesítménye, de amelyik játék támogatja a több GPU-t, annál meg nagy előny lehet a kettő.. (későbbiekben) Gyakorlatban nem tudom hogy működik.... Ahogy elnézem erősen program (játék), driver függő...
A 3DMark és társai nem érdekelnek, mert azokkal nem tudok játszani....
Bár legutóbb én is csak a heaven tesszelációs tesztjéből tudtam esetleges rossz következtetéseket levonni a 5870-t illetően.... De ez majd csak akkor derül ki, ha lesznek dögivel DX11-es játékok, hogyan bírja a full bekapcsolt tesszelációt.
Pont én is arra lennék kíváncsi, hogy Arma2 nél nem-e hátrány egy 5870CF egy 5870-nel szemben.... Tehát nem fogja-e vissza ennél a játéknál a CF rendszer az egy GPU teljesítményét....
Esetleg valaki ezt nem tudná letesztelni??? -
HW Junkie
tag
válasz
katt777 #4032 üzenetére
Hehhe, ha én racionálisan tudnék gondolkodni arról, hogy milyen hardver kell ahhoz, hogy játszak Xbox360-am lenne
Van külömbség 2giga és 1giga videó ram között bár ahogy írod ez kevésbé vagy egyáltalán nem a valós műszaki és informatikai igények eredménye hanem a játékfejlesztők összejátszása a hardver gyártókkal.
De hát ahogyan a nick-em is sugalja itt belső kényszer működik nem józan ész tehát 2 gigás videókártyám lesz és kész
Már ha még egyszer az életben kapható is lesz ebből a típusból olyan
Ha lesz igérem beszámolok itt röviden, hogy mennyire lett jó -
RI/OS
addikt
válasz
katt777 #4032 üzenetére
ceaser: A CF mindenképpen szívás. 2 GPU-val max. +80% teljesítményt kapsz, de ez a legritkább, van, hogy visszaesik a gép teljesítménye az 1 kártyás konfighoz képest. 3DMark06 és Vantage viszont hoz akár +98%-ot is!
A 2GPU-s VGA cseppet sem lesz jobb, mert az is CF v. SLI, csak egy kártyán.Ráadásul alacsonyabb órajelekkel...
Egyébként pl far cry 2-ben simán skálázódik a CF ~85% körül....
59 vs. 103 fps
/a Heaven nem fut le dx11-ben mióta bent van a CF. Gratulálok, rettentő jó benchmark lett..Ezt a hulladékot
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPad topik
- E-roller topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Linux kezdőknek
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest