- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Papa18
üzenetére
"Vagyis a procim bőven elég, de a vga nem igazán, ezt mutatja a kis felbontáson fix 60fps."
Ez akkor lenne igaz, ha csak a felbontás lett volna a tesztek között más, de gondolom, fullHD-ban nem minimumon volt a játék. Tudniillik, a magasabb grafikai beállítások a procit is jobban igénybeveszik, mivel több, vagy bonyolultabb dolgokat kell animálni, nő általában a látótávolság és hasonlók miatt.
Amúgy valamelyik régi NFS-nek volt elég durva CPU-igénye, 1,5 procimagot használt kb, de azokból legalább 3,2Ghz kellett neki ahhoz, hogy akadozásmentesen menjen, bármilyen felbontásban. Örültem neki Q6600-al.
Nem tudom, ez a mostani milyen, de gondolom, ha anno kiadtak ilyen sz@rt, most se ez lesz az optimalizálás mintapéldánya.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nem tudom, ez a mostani milyen, de gondolom, ha anno kiadtak ilyen sz@rt, most se ez lesz az optimalizálás mintapéldánya.