- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Papa18 #27365 üzenetére
Mint írtam, már egyszer lepötyögtem a topicban, mit kell bütyköpni, hogy tovább mehess, úgylátszik a keresés nem erős oldalad. Itt a megoldás: [link] Nálam 1090/1300-ig engedi így, annál azért nem sok tuningosabb 5850-et láttam. Refi karin amúgy a feszt is tudod húzogatni, meg ventiprofilt is tudsz, meg feszt állítani, szerintem semmi más nem kell egy gondos tuninghoz.
Gondoltam amúgy, hogy hűtve van a VRM, különben a döglöt kártyádról kérdeztél volna, nem a tuningról.A kérdés az, hogy mondjuk egy 930/1200@1,14V-os tuningot elbír-e mondjuk egy szőrös fánk alatt a VRM-ed....
Az én refimnek az már picit sok, bírja, de pokolian melegszik bármilyen vneti mellett, ezért nem is viszem alapfesz@850/1150 fölé. Pedig a refin is van egy hőelvezető platni a VRM-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest