- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PLC programozás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
válasz
Bogyó bá' #21646 üzenetére
Felhívtam ma az eladót, de csak nagykeres bevizsgálással lehetne cserélni. Na mármost, bizonyos driverekkel nem veszi vissza az órajelet ilyen alacsonyra, és nem hibázik ezért. Ha nagyon akarják, ki se cserélik. Nincs is kivel harcolnom, hiszen szerencsétlen eladó nem tehet róla.
Begurultam, hogy még ezt se lehet normálisan elintézni, így a profilt módosítgattam, majd írásvédetté tettem.(minden restartnál visszaállt, gondolom a kártya biosából olvasta) Na azóta úgy néz ki jó lett, gyönyörűen visszaveszi magátt 300/500-ra idle-ben, és nem szemetel.Nem fogok egy hetet várni a gépre, miközben a hétvégét leszámítva nem egész egy napon belül cseréltem volna. Remélem 3D-ben sem fog előjönni később a pöttyösödés, mint Neked, addig meg használom így.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24GB OC Garanciával!
- ÚJ MSI RTX5060 Ventus 2X OC 8Gb GDDR7 bontatlan, számla
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest