- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Felhívtam ma az eladót, de csak nagykeres bevizsgálással lehetne cserélni. Na mármost, bizonyos driverekkel nem veszi vissza az órajelet ilyen alacsonyra, és nem hibázik ezért. Ha nagyon akarják, ki se cserélik. Nincs is kivel harcolnom, hiszen szerencsétlen eladó nem tehet róla.
Begurultam, hogy még ezt se lehet normálisan elintézni, így a profilt módosítgattam, majd írásvédetté tettem.(minden restartnál visszaállt, gondolom a kártya biosából olvasta) Na azóta úgy néz ki jó lett, gyönyörűen visszaveszi magátt 300/500-ra idle-ben, és nem szemetel.Nem fogok egy hetet várni a gépre, miközben a hétvégét leszámítva nem egész egy napon belül cseréltem volna. Remélem 3D-ben sem fog előjönni később a pöttyösödés, mint Neked, addig meg használom így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- TCL LCD és LED TV-k
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest