Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Alátámasztom az állítást, miszerint nem segít a VRAM borda a tuning terén. Már az X800XT-m esetében is kevesebbet ment a VRAM a sünik felrakását követően, mint előtte. Ez nem kamu, vagy légből kapott valami, hanem a valós tapasztalat. Szerintem a hőátvezető ragasztóban, no meg a közben említett kialakult légáramban lehet a titok elásva.
-
Te se írj butaságot!
Próbáld ki és meglátod!
És magyarázz meg 2.dolgot!
1, miért ment csak 1210.MHz et ugyan azon a kártyán a ram mikor volt rajta szép nagy hűtőborda! Előtte amíg nemvolt rajta akkor 1250.et ment hibátlanul! és miután leszedtem újra ment 1250.et! He.....??
2, Mikor hűtőborda volt a ramon 1200.MHz nél rendesen sütögette az ujjam ha megfogtam a bordát, mikor nem volt rajta borda, és a ram CHiP-et taperoltam meleg volt de nem FORRÓ!
Ezeket már el játszottam vagy 5.kártyánál és mindnél ez lett a végeredmény!
Olyan kártyáknál ahol a kártya hátoldalán is vannak ram chip -ek (PL: HD5770) ott valóban segít, ha a hátoldali ramokra teszel bordát mert azokat nem éri légáramlat mivel nincs felettük venti mint a GPU oldalán! De ahol éri őket a légáramlat ott bizony többet ér mindha ráteszel egy bordát!
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest