Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Alátámasztom az állítást, miszerint nem segít a VRAM borda a tuning terén. Már az X800XT-m esetében is kevesebbet ment a VRAM a sünik felrakását követően, mint előtte. Ez nem kamu, vagy légből kapott valami, hanem a valós tapasztalat. Szerintem a hőátvezető ragasztóban, no meg a közben említett kialakult légáramban lehet a titok elásva.
-
Te se írj butaságot!
Próbáld ki és meglátod!
És magyarázz meg 2.dolgot!
1, miért ment csak 1210.MHz et ugyan azon a kártyán a ram mikor volt rajta szép nagy hűtőborda! Előtte amíg nemvolt rajta akkor 1250.et ment hibátlanul! és miután leszedtem újra ment 1250.et! He.....??
2, Mikor hűtőborda volt a ramon 1200.MHz nél rendesen sütögette az ujjam ha megfogtam a bordát, mikor nem volt rajta borda, és a ram CHiP-et taperoltam meleg volt de nem FORRÓ!
Ezeket már el játszottam vagy 5.kártyánál és mindnél ez lett a végeredmény!
Olyan kártyáknál ahol a kártya hátoldalán is vannak ram chip -ek (PL: HD5770) ott valóban segít, ha a hátoldali ramokra teszel bordát mert azokat nem éri légáramlat mivel nincs felettük venti mint a GPU oldalán! De ahol éri őket a légáramlat ott bizony többet ér mindha ráteszel egy bordát!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged