- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- UHD filmek lejátszása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
ZozzHUN #18661 üzenetére
Jó jó lebuktam!
Egyébként az itteni tapasztalat azt mutatja hogy a Toxic-ok között is, sikerült egy tuningosabbat kifognom! Ez is alapon hozza ezt az órajelet. Csak ahhoz már kevés a Vapor hogy ingame is így használjam, (de jön majd Toxic-ra extrém hűtés) így marad a 850/1200.
(#18660) barack1997: Ezt neked kell kitapasztalni. Az az órajel jónak mondható az 5870-ek között alapfeszen.
(#18668) Djuree: Úgy tudom az 58XX VGA-k védve vannak az ilyen xtreme burning programok ellen. Ettől függetlenül én is azzal teszteltem. Majd később jöttek a játéktesztek, benchmark-ok. De ott sem volt gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ford topik
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest