Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Ha nem az a képet takonnyá alakító MLAA lesz benne, mint amit be tudok az 5850 driverében pipálni, akkor semmi bajom vele.
Végülis, legrosszabb esetben kikapcsolom. Sajnos én ennél jobbhoz vagyok szokva... A 9700-as radeonom idejében megszoktam, ha belövöm az MSAA-t akkor csak a recés élek tűnnek el, nem a kép... 
Amúgy vevő vagyok minden elcsepegtetett technikai infóra, ne aggódj...
(#16915) Giot: Igen, ilyenek előfordulhatnak. Megfelelően kell alkalmazni, és akkor nem lesz ebből gond. Csakhát egyszerűbb nem használni. Olyan ez a tesszelálás amúgy, mint a hab a fagyin. Jó, ha ottvan, de ha nincs, akkor se hiányzik túlzottan.... Arról nem is beszélve, hogy nem csak ilyen óriási mértékben lehet tesszelálni, hanem mondjuk csak arra használod, hogy kismértékben szépíts az íveken, apróbb felületi alakzatokat formálj vagy kevéssé problémás területeken használod, mindjárt kellemesen szebb lesz a látvány, alig lesz teljesítményigény, és mindenki boldog lesz. Senki nem akadna pl fen azon, ha a lövöldözős játékban nem hal meg a gonosz ellen, akit a ruhája fodrozódásán lőttek...
Valamint jó eséllyel senki nem akar majd az oszlop tégláinak apró repedésein átlőni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
- EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING 12GB - Garancia
- GAINWARD Phoenix GeForce RTX 3070 8GB
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Végülis, legrosszabb esetben kikapcsolom. Sajnos én ennél jobbhoz vagyok szokva... A 9700-as radeonom idejében megszoktam, ha belövöm az MSAA-t akkor csak a recés élek tűnnek el, nem a kép...