- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen egeret válasszak?
- Nikon DSLR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
Cybertrone #15618 üzenetére
Kicsit átértelmeztem a hsz edet azt hitem neked van gondod a karival + a hozzávaló hőfokkal.Nekem is valahogy úgy volt belőve a venti mint neked,és így legalább max 76C foknál nem ment feljebb ami szerintem egész jó.Amúgy egy kérdés VRM érték max mekkora lehet mert néha EXtreme B M al felmegy 5perc alatt kb 110-120C fokra az 5970esem
Egészséges ez az érték neki
-
jonner
tag
válasz
Cybertrone #15618 üzenetére
Köszönöm a választ, akkor nem ugyanolyan a kártyánk, így továbbra sem tudom, hogy ez nálam normális-e, vagy valami problémára utal. 10.9-es és 10.5-ös Catalyst-nál is 600MHz a memória órajel, bios frissítve lett, nem tudom érdemes-e további Catalystokkal megnéznem. A Google sem nyújt sok segítséget.
Igazából csak annyi fontos ebben a dologban, hogy ettől származhat-e bármiféle problémám a jövőben, ha nincs jelentősége akkor nem foglalkozom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest