- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Objektívek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Goldmen75 #14550 üzenetére
Na oké, és mi van olyankor, ha veszel pl. egy VGA-t bontatlan csomagban, és mikor bontod ki, veszed észre, hogy a venti egyik lapátja le van törve? Nem volt egyszerű elmagyarázni a boltosnak, hogy nem én törtem le (még szerencsére a boltban kinyitottam, és feltűnt, igaz átvétel/fizetés után)... Ez egy 9700-as radeon volt, 70 000Ft-ért 2003-ban... De nagykerből is került hozzám olyan fóliás szűz lap, aminek gyárilag, a védőkupak alatt sérült lábú 775 foglalat volt. Azt nem is sikerült cseréltetni, úgy el lettünk küldve, inkább le sem írom... Szerencsére kis csipesz/nagyító kombóval sikerült működésre bírni a lapot, irodai gépbe jó volt úgy is, és ma is működik, de akkoris....
Nekem pedig korábban eszembe nem jutott volna kibontani fóliás motyót, arról nem is beszélve, ha futárral hozatod, annak esze ágában sincs megvárni, míg kibontod a motyód, és attól, hogy külsérelmi nyom nincs rajta, még lehet a hibátlan dobozban fizikai sérült eszköz. Azt hogyan bizonyítod, hogy gyárilag volt olyan, és nem a te kezedben ment gallyra kibontás közben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest