Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Goldmen75
üzenetére
Na oké, és mi van olyankor, ha veszel pl. egy VGA-t bontatlan csomagban, és mikor bontod ki, veszed észre, hogy a venti egyik lapátja le van törve? Nem volt egyszerű elmagyarázni a boltosnak, hogy nem én törtem le (még szerencsére a boltban kinyitottam, és feltűnt, igaz átvétel/fizetés után)... Ez egy 9700-as radeon volt, 70 000Ft-ért 2003-ban... De nagykerből is került hozzám olyan fóliás szűz lap, aminek gyárilag, a védőkupak alatt sérült lábú 775 foglalat volt. Azt nem is sikerült cseréltetni, úgy el lettünk küldve, inkább le sem írom... Szerencsére kis csipesz/nagyító kombóval sikerült működésre bírni a lapot, irodai gépbe jó volt úgy is, és ma is működik, de akkoris....
Nekem pedig korábban eszembe nem jutott volna kibontani fóliás motyót, arról nem is beszélve, ha futárral hozatod, annak esze ágában sincs megvárni, míg kibontod a motyód, és attól, hogy külsérelmi nyom nincs rajta, még lehet a hibátlan dobozban fizikai sérült eszköz. Azt hogyan bizonyítod, hogy gyárilag volt olyan, és nem a te kezedben ment gallyra kibontás közben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Minden PC-ből konzolt csinálna a Microsoft
- Peugeot, Citroën topik
- Duplázni félévente
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OTP Bank topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Router gondok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- 27% - Palit RTX 4080 GameRock 16GB GDDRX RGB Videokártya! BeszámítOK
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Gigabyte rtx 5070 bontatlan.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- Eladó 2 db pixel 7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nekem pedig korábban eszembe nem jutott volna kibontani fóliás motyót, arról nem is beszélve, ha futárral hozatod, annak esze ágában sincs megvárni, míg kibontod a motyód, és attól, hogy külsérelmi nyom nincs rajta, még lehet a hibátlan dobozban fizikai sérült eszköz. Azt hogyan bizonyítod, hogy gyárilag volt olyan, és nem a te kezedben ment gallyra kibontás közben?