Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
LEON-T #13388 üzenetére
Eddig én sem bíztam az auto beállításokra,de kilestem melyek azok a feszültségek amiket megpiszkál nagyon ezért amit nem találtam fontosnak azt auton hagytam a többit belőttem kézzel a megfelelő értékre remélem így már jó lesz.Majd kiderül háta a ramokat kellet volna beállítani kézzel és akkor végre nem fognak kellemes meglepetéseket okozni a kék képernyőkímélők
CPU Vcore feszt 1.39V adtam neki Bios-ban.Figyeltem a valós legmagasabb feszt és 1.36V fölé nem ment ez a biztonságos határérték amit a gyártó megadott.A proci 1.45V ig bírnia kéne minden egyéb meghibásodás nélkül,fő hogy legyen ezalatt a feszültség alatt megfelelő procihűtő.(PL:Mungen:2,vagy vizes block)Egyéb ilyen energia mizét kikapcsoltam mert egy a teljesítményt rontja,kettő ettől is tény hogy fagyhat a gép ez volt az első amit kilőttem.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Milyen TV-t vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest