Legfrissebb anyagok
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEON-T
aktív tag
válasz
kasa85
üzenetére
Asusnal en megtanultam h kb semmit ne jarassak auto beallitas mellett
kivel mondjuk a gtlek, mert feszultseg teren elegge megbizhatatlanok szntem. A memok idozitese jo 5 let volt olyannal mar szivtam en is. Cpu fesszel vigyazz. 1.35 nel tobbet nem adnek
btw az ilyen energiatakarekossagi okossagot mint pl c1eist letiltottad gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 27% - SAPPHIRE RX 7900 XTX Nitro+ 24GB DDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- XFX RX 7900 XTX SPEEDSTER MERC 310 24GB BLACK EDITION - 3 év Alza Garancia
- ELADÓ: Sapphire PULSE Radeon RX 7800XT Gaming 16G - Garanciával
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Shure Podcast mikrofon
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kivel mondjuk a gtlek, mert feszultseg teren elegge megbizhatatlanok szntem. A memok idozitese jo 5 let volt olyannal mar szivtam en is. Cpu fesszel vigyazz. 1.35 nel tobbet nem adnek