Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Androidos tablet topic
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Azonnali fotós kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linuxszal szállítja a Dell az egyik Windows notebookját
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Milyen házat vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi
üzenetére
Hali.Pont ilyen szettet vettem az ipon jóvoltából 2350ft ér Belink márkában.Egyedül a mikrószálas törlő kendőt tartottam meg mert jó lesz sokáig,+ simára csiszolni a panelt
Amikor megszárad állandóan csíkos marad e felvitt teljesítmény és szárazra törlését követően is az Ioncserélt vizet most próbáltam ki mikrószálas törlőkendővel és lás csodát olyan tiszta lett,hogy még a dobozból kivett állapotokat is megszégyenítette és csíkok egyéb foltok nincsenek.Amúgy köszönet a Help-ért. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB White OC Edition - iPon garancia 2027.09.19.
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amikor megszárad állandóan csíkos marad e felvitt teljesítmény és szárazra törlését követően is az Ioncserélt vizet most próbáltam ki mikrószálas törlőkendővel és lás csodát olyan tiszta lett,hogy még a dobozból kivett állapotokat is megszégyenítette és csíkok egyéb foltok nincsenek.Amúgy köszönet a Help-ért.