- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RAM topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Acer notebook topic
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
válasz
Pumpepepa #11678 üzenetére
Nekem is gondjaim vannak az 5850 es el igaz nekem nem fagy le de ugyan úgy darabos mint neked pontosan ugyan azt csinálja ,rádásul még olyan játék is aminek nem volna szabad a GTR 2 egyszerűen nem lehet beállitani úgy hogy ne recegjen mikor kanyarodom a Dirt 2 ről már letettem egyszerűen nem jó mint neked engem idegesit ,a másik a GRID ami negyon szépen megy de 20percenként vagy változó időközönként olyan lessz mint a lassitott felvétel 3 másodpercre és utánna megy szépen tovább .
A 10.5 béta drivert honnan töltöttétek le mert nem találom sehol ,
még azt kipróbálom ha nemjó akkor eladom a kártyát a fenébe -
HSM
félisten
válasz
Azért a felső közepest megüti.
Bár minden relatív, egy 5770-et alaposan elkalapál, egy 5670-el már hasonlítgatni se nagyon érdemes, az 5450 meg szvsz kb. talán 2D-re elég....
Az 5870-től picit, az 5970-től meg nagyon kikap.A Fermik (GTX470-480) meg a kettő között....
-
Giot
addikt
válasz
Nem piszkálni alkarlak de mennie kellene rezzenéstelenül a Dirt2-nek 8XMSAA-val is! Amit érdemes lenne megnézned az az hogy a Catalystban milyenek a 3D beállításaid? Amit csak lehet érdemes alkalmazás vezéreltre állítani az aa fülecskén belül maradjon a szűrő Box-on. Az aa mód pedig legyen AdaptiveMSAA. A Supersampling azért meg tudja fojtani a kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged