- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
- Felköszöntötte a tíz éves DirectX 12-t a Microsoft
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
CptMisi
üzenetére
Szia.Hát igen van benne valami a driver cseréről törlésről mert volt nem egyszer példa ,hogy törölni akartam én h.. meg csak a Ati menegger töröltem ki a programok telepítése törlése vezérlőpult funkciójából köszönhető a kapkodásomnak.Utána töröltem az erre szakosodott tisztító programokkal,és láss csodát ami már majdnem minden napos nem ment fel egyetlen Ati driver sem utána.Valami inkompatibilitás meg netten való megoldások keresése a szokásos aminek eddig értelme hatalmas nagy 0 la volt a végeredménye.Valahogyan benne maradt a szutyok hiába van pl
river Sweeper erre semmit nem segített mert akárhányszor töröltem újra indúlt talált valami Ati szutykot.Végeredmény az volt hogy Format C: -
Gerisz
addikt
válasz
CptMisi
üzenetére
Én már 28x cserélte drivert mióta fent van ez a rendszer.
nvidia le, ati fel. ati-ati-ati-ati-ati-ati
Volt olyan, hogy egy nap többször is cseréltem drivert. Feltettem a 10,3 javítást mert mondták, hogy mekkora király a hibákat javítja, (mondjuk nekem nem volt hibám a 10.3-al sem) majd feltettem a 10,5 Betat tök jó nem szaggat a furmark
, majd pont a Csataliszt topikját olvastam mikor bedöbták a 10.4 megérkezett, jah előtte feltettem a 10.4betat, mert mondta valaki, hogy nem jó, nekem nem volt vele gondom.
Egyedül eddig a Setlers7 amiben láttam bug-ot. kopp-kopp-kopp
Win7 64bit prof eredeti
(ez nem azt feltételezi, hogy a tiétek nem az, mert ugye itt nincs warez ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Google Pixel topik
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Akvarisztika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kés topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 16G
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- RX 6650XT OC 8GB Challenger
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

river Sweeper erre semmit nem segített mert akárhányszor töröltem újra indúlt talált valami Ati szutykot.Végeredmény az volt hogy Format C:
, majd pont a Csataliszt topikját olvastam mikor bedöbták a 10.4 megérkezett, jah előtte feltettem a 10.4betat, mert mondta valaki, hogy nem jó, nekem nem volt vele gondom.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)