- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali médialejátszót?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
Aktív témák
-
LordX
veterán
Duron/Morgan1200/Codegen ház/Amptron M805LR/Titan T5DB-3: 38 fok, fél óra 3DMark2k1 után 41.
A hőérzékelő diódát úgy felállítottam, hogy a proci nyomta vissza, amikor beleraktam a diódát.
Jó hideg, mi? :D -
LordX
veterán
-
LordX
veterán
Hát ez eléggé... Nem így.
Van egy olyan utasítása a processzoroknak, amit úgy hívnak, hogy HALT. Ez arra jó, hogy a proci kikapcsolja alkatrészeinek 99%-át, és mivel ekkor nem megy át rajta áram, nincs mi leadjon hőt.
Ekkor a proci hűtése végzi a dolgát.
Szóval nem hűtik ezek a procit, hanem "nem melegítik"...
Láttam Linux alá is ilyen progit, nevét meg ne kérdezzétek, szóval nem a Windows multitaszkját használják ki.
A fenti teóriát ellenőrizni lehet: Ilyen progi nélkül egy kékhalálnál várjál egy fél órát, aztán a reszet utnán lépj be a BIOSba, azt nézd meg, mennyivel hűlt le. A normál terhelést fogod látni, nem pedig a kikapcsolt proci hőmérsékletét. -
LordX
veterán
Akkor én nyertem:
Duron600@612 :DD+Amptron M805LR alap+FOP32 = 39C :DD
Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Elektromos autók - motorok
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest