- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen TV-t vegyek?
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Nem értem, mit nem értesz?
Nem a procinak jobb ez, hanem magának a "táp ellátó résznek".
A proci akkor is annyit követel magának, ha egy fázison 1 feszszabályzó van, meg akkor is ha 2. Az oké, hogy ezután közösítve van, és a proci egy fázison kapja ezt a részt, de előtte két szálon megy a munka.
Vegyél mondjuk egy mákdarálót, amin egy garat van, a hajtó tengelyére tegyél két lánckereket, és kösd össze őket egy-egy szobabiciklivel.
Ugyan azt a mennyiségű mákot, hogy könnyebb ledarálni egységnyi idő alatt? Ha egyedül hajtod, vagy ha felül még valaki a másik hajtányra is. Persze, egyedül is letudnád darálni, hisz erős vagy, csak jobban kéne erölködnöd, hogy a mák mennyisége ne csökkenjen.
A mák ebből mit sem vesz észre, hisz ugyanazt a munkát kapja, de Te kevésbé izzadsz meg.
Nem az a lényeg, hogy azért, mert 8+2 feszszabályzó van még 4+1 fázison jut el a procihoz a "mák", ami igaz is, hanem az, hogy előbbi esetben jóval kedvezőbbek a feltételek.
-
antikomcsi
veterán
Mind a 3 lap jó, amit felsoroltál, és nyugodtan veheted az msi-t, nem lesz vele gond.
Bírja a tuningot, és a "legnagyobb" phenomot is, csak méretben különbözik a full atx lapoktól.
Van 1.35V-os G.Skill?
Bár biztos, különben miért mondanád.
Soha nem próbáltam, viszont, hogy 1.5V-nál tudsz e kevesebbet adni majd neki azt nem tudom, mert én mindíg a másik irányba mozogtam.
-
nebancsa
senior tag
MSi-t és Asrockot messze elkerülném, majd ha kicsorbult hírnevüket kijavítják csak akkor ajánlanám, de annak el kell telnie pár évnek. Giga sikeresen túljutott a minőségi javuláson, bár ezt az ára is követi, de konkrétan azt a lapot sem ajánlanám, mert nincs a FET-eken hűtés, az pedig kell ha tuningolni is szeretnéd.
Ha már kiválasztottad az alaplapot, akkor a gyártó support-án tudsz informálódni melyik tipusú ramokat ajálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- SörcsaPH!
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Gyúrósok ide!
- VR topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest