- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Későbbi biossal, szerintem ki lesz küszöbölve a dolog, addig meg valóban meg kell nézni, hogy melyik beállításhoz mi társúl valójában.
Szerinted én mennyire örültem ,amikor a proci végét kerestem (majdnem meg is találtam
) és 1.5V volt állítva biosban. Pont egy olyan szorzót állítottam be mellé ami +0.2V-ot ad, így megküldte 1.7V-al. Addig soha nem jutottam el, hogy biosban vissza vegyem, csak azt láttam, hogy mikor a fogyasztásmérő 320W-hoz ér (postolás alatt 0 terhelés) a védelem lelövi a gépet. Csak a bios reset segített, hiába lenne automata cpu visszaállítás.
Javaslom vedd le az fsb-t, hogy valami alacsony proci freki jöjjön ki mindíg, és nézd meg, hogy a szorzókhoz milyen feszültség társul. Lődd be a vcore-t, mentsd el, indítsd újra, és rögtön lépj be a biosba, és nézd meg a hw monitorral biosban a valós cpu feszültséget.
Ki lehet tapasztalni, ha rászánsz 15 percet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged