- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali processzoros kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
stratova #2931 üzenetére
939-nél (DDR1) 2 modullal még általában simán ment az 1T még tuning mellett is. AM2 esetében (DDR2) már bajosabb volt, ott 2 modullal sem nagyon ment 800MHz felett. Úgy látszik hogy AM3 esetében (DDR3) már ismét működik, ami jó hír.
Én ha DDR3-at veszek akkor egyelőre 2x1GB lesz. XP mellé nekem nem kell több, Vista kell a halálnak, a Win 7 pedig még odébb van. 2x1GB DDR3-1600 CSX kit 13K kiskerben. Szvsz nem vészes.
"Eredetileg azért nem gondoltam DDR3-ra, mert nem hozott jelentős javulást 810-nél a Computerbase tesztben, de ez a difi már nem vészes."
Azért néhány esetben már látható a DDR3 hatása, ami feltehetőleg idővel az újabb BIOS verziókkal karöltve méginkább érezhető lesz. Illetve az AM3 még legalább 2 évig biztosan támogatott lesz, az AM2+-nak viszont szerintem max. 1 éve van hátra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asustor NAS
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövedelem
- Linux kezdőknek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest