Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
Lesz abbol is olcsóbb hidd el!Váltanék én is AMDre csak sajna az a bibi h ők a hat maggal érték utól a i7et és 4.1ghzen tejesít ugy mint az i7 picit jobban ráadásul ott már kb egy a fogyasztásuk is szal ez nem olyan nagy durranás az viszont igen dicséretes h tudja a régebbi am2is sajna ilyen intelnél nem lesz ugy látom számomra az a legokosabb ha maradok seggemen 1366on és megvárom h kiadjon az intel olcsóbb 6magosokat az előny náluk van és azok még bele fognak menni az 1366ba ugy még pár évig elleszek asszem szoftverek amugy is maximum ha 4 szálat képesek már nagyjából kihazsnálni ebben kéne a szakiknak vmit javítani!
-
old gray
addikt
És a körítésről még szó sem esett, a Thuban jó eséllyel menni fog egy dzsunka 2 éves AM2+-es lapban is, ddr2/ddr3 memóriával egyaránt.
Ennek ellenére én nem váltok egyelőre, a 945 C3 4GHz-n több mint elég, inkább SSD-be vagy egy izmosabb vga-ba invesztálok cpu-csere helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-11400
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Intel Core Ultra 9 285k /// Teljesen ÚJ // Üzletből, számlával és 2 ÉV Garanciával
- ÚJ, bontatlan AMD Ryzen 5 7600X BOX AM5 4,7 - 5,3Ghz
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest